Reviews

Wil je weten waar je staat? Hoe is het met je conditie? Vragen die ik al een tijdje had. Toch weerhield iets me om geconfronteerd te worden met de uitslag. Stel dat mijn conditie niet zo goed is, dat het slechter is dan dat ik hoop. Aldo weet je gerust te stellen, vertrouwen te geven en te motiveren. 

 

Er is geen goed of fout. De perfecte manier om je (nul) meting te doen en vandaaruit bewust en verantwoord te gaan trainen, de juiste voeding tot je te nemen en op de juiste tijden rust te nemen.

 

Door de inzichten die uit de test komen kan ik nu gericht werken aan de doelen die ik aan mezelf stel, zonder over mijn grenzen heen te gaan.

Aldo, dank voor je motivatie en vertrouwen dat je weet over te brengen!

 

Marsha

Aldo heeft de gave om vanaf het eerste moment vertrouwen te creëren. Hij stelt de juiste vragen en geeft je de ruimte om helemaal jezelf te kunnen zijn. Hij is nuchter en recht door zee. De sessies met Aldo heb ik ervaren als open en met volledige aandacht. Ze hebben me rust, nieuwe inzichten en helderheid gebracht.

 

Dit is voor iedereen aan te raden. Heerlijk om het hoofd even 'uit te zetten' en contact te maken met je lijf en je gevoel.

 

Tamara

Ik heb nu een paar Rebalancing sessies bij Aldo gehad. Elke keer als ik uit een sessie kom voel ik me ontspannen, een gevoel van opluchting.


Hoewel het mij tijd kost om echt bij mijn gevoel te komen, helpt Rebalancing mij daar echt goed bij. Ik heb meer grip en inzicht op hoe ik en waarom ik handel. Mijn innerlijke criticus de baas, minder streng voor mezelf zijn. Het maakt mij zachter en rustiger. Ik voel er zekerder door en maak betere keuzes. Die meer bij mijn gevoel passen en bij wat ik werkelijk wil.


Aldo is erg toegankelijk en prettig in contact, hij stelt je op je gemak.

 

Ik gun iedereen tijd voor Rebalancing. Een aanrader voor alle mensen die een druk bestaan hebben en veel in hun hoofd bezig zijn.

 

Léonie

Na mijn scheiding zat ik er echt doorheen, vooral veel boosheid en verdriet. Ik wist niet wat Rebalancing was. Sessies bij Aldo hebben mij geholpen om hiermee om te gaan waarna ik mij snel beter voelde en weerbaar werd tijdens een lange vechtscheiding. Aldo is een rustige man die duidelijk, eerlijk en helder is. Dat was heel behulpzaam. Het heeft mij ook veel opgeleverd in mijn eigen gedrag. En hoe ik zelf de sleutel in handen heb om de situatie te beïnvloeden. Dit heeft een heel positief resultaat gehad op mijn relatie met mijn kinderen. En, hoe ik nu met mijn ex vrouw om kan gaan zonder in valkuilen te trappen. Ik kan nu heel goed uit de strijd blijven en mij richten op een toekomst samen met mijn kids. 

 

Verbaasd over de kracht van Rebalancing, aanrader!

 

Rick

 

 

 

Heb je een vraag of opmerking?                 

Binnen 48 uur ontvang je een antwoord