Sporten, voeding en herstel

Goede eiwitrijke voeding is van groot belang. Er zijn mensen die genoeg eten en toch ondervoed zijn. De voedingswaarden van de voeding die we dagelijks eten is van belang voor een goede energiebalans en herstel na inspanning. Zodra je begint met trainen ga je energie verbranden. Uitgangspunt is om een zo goed mogelijke balans in de verbranding van energie te bereiken zodat optimaal in conditie komt en blijft. Tijdens het herstel van training en inspanning maar ook gewoon bij een doordeweekse werkdag raad ik de hoogwaardige eiwitrijke voedingsproducten van Daily Nutrition aan. 

 

De producten zijn ontwikkeld waarbij met name is gelet op een hoog eiwitgehalte voor goed herstel een belangrijk bouwstof, weinig suikers en koolhydraten en minder vet. Daily Nutrition onderscheidt zich opmerkelijk knap door hoogwaardige voedingsrijke producten te ontwikkelen en aan te bieden met hoge voedingswaarden zonder dat dit ten koste gaat van andere ingredienten.

 

Ingredienten waar vaak mee gecompenseerd wordt zijn suiker en koolhydraten. Dit zie je veel bij light producten. Die lijken aantrekkelijk door minder vet, alleen door de toename van suikers en koolhydraten draagt het niets bij aan een gezondere leefstijl. In tegenstelling tot producten van Daily Nutrition. 

 

Wie investeert in de juiste voeding herstelt sneller na inspanning en bereikt mede daardoor sneller gestelde doelen. 

 

Bestel je via ALDEAU dan ontvang je ook nog eens 15% korting op de totale order. Kortingscode Aldeau15

 

 

Heb je een vraag of opmerking?                 

Binnen 48 uur ontvang je een antwoord

Burn out coach  Groningen Haren Rebalancing Groningen Haren Fit-test Fit test conditie afvallen schema burn out burn out stress cvs fit test