Missie Aldeau

Binnen een dynamische maatschappij bevinden we ons in een omgeving voorzien van veel afleiding, prikkels en hoge verwachtingen. Er wordt veel van ons verwacht en verwachten ook veel van onszelf. De gejaagde omgeving vraagt om een fysiek en mentaal goede conditie.

 

De vraag naar zorg blijft toenemen. Onder andere door vergrijzing en groei van de bevolking. Dat betekent dat de vraag het aanbod structureel overstijgt. Dit is al een aantal decennia aan de gang. Ik geloof dat digitalisering en preventie zullen worden ingezet om de druk op de zorgketen beheersbaar te houden. Anders gezegd: er wordt meer verantwoordelijkheid bij de mensen zelf neergelegd aangaande eigen gezondheid.  

 

Voorkomen is beter dan genezen! Ik geloof dat een groot deel van de zorgketen kan worden verlicht door goede preventie van fysieke en mentale gezondheid. Door bewuster te leven, verandering van leefstijl en verantwoordelijkheid te nemen over eigen gezondheid kan iedereen direct bijdragen aan eigen gezondheid en daarmee indirect aan de druk op de zorg.

 

Ik geloof dat iedereen in staat is om zelfstandig of met hulp van een ander zijn of haar leefstijl kan veranderen en preventief aan zijn of haar eigen gezondheid kan werken. Daarom doe ik wat ik doe!

 

Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen en bewust te maken van je eigen “vitaliteitspensioen”. Door nu te beginnen met investeren in je eigen gezondheid en leefstijl leef je zelf prettiger, vitaler en gezonder. En draag je direct bij aan de druk op zorg en het behoud ervan. Jij vitaal, de zorg vitaal!

 

Hoe?

  • Leefstijl ontwikkeling en bewuste aanpassing (bewustzijn en mindset)
  • Intelligent en slim bewegen (afvallen en conditie)
  • Goed ademen (meer energie, minder stress)
  • Goede voeding door bewust te eten en drinken (kracht en herstel)
  • Voldoende rust (herstel)

 

Aldo

Ik ben Aldo (1976).  Ik woon en werk vanuit Haren (Groningen). Anderen omschrijven mij als een sportieve, rustige, vriendelijke, heldere, man met een gezonde dosis humor. 

 

Ik help mensen graag met concrete oplossingen. Ervaringsgericht, praktisch en concreet aan de slag om resultaat te boeken. Ik help je graag aan meer energie, minder stress en kilo's. Dat doe ik door je te helpen je vetverbrandingsmechanisme aan te zetten. Hoe? Slim sporten, goede voeding, voldoende rust en de juiste ademhaling.

 

Wie ben ik?

Vanuit mijn studententijd in Groningen ben ik overgestapt naar de politie in Amsterdam. Dat paste op dat moment beter bij mij. Ik heb gedurende mijn loopbaan nog verschillende studies afgerond. Gedurende mijn periode bij de politie Amsterdam heb ik o.a. een rechercheteam geleid en in het wijkteammanagement gezeten. Op mijn 32e ben ik bij Reclassering Nederland gaan werken waar ik verschillende managementfuncties heb bekleed. Ik heb bij verschillende regio’s diverse afdelingen, projecten en programma’s geleid. Op mijn 42e heb ik het roer heb omgegooid.

 

Sporten, bewegen, voeding, adem- en bewustzijnswerk zijn een mooie aanvulling op het huidige zorgaanbod. En werkt bijzonder preventief en curatief. Het heeft mij persoonlijk fysiek en mentale fitheid gebracht.  

Heb je een vraag of opmerking?                 

Binnen 48 uur ontvang je een antwoord